fbpx
0614361330

Werken bij Piêrot…….

Het is een tijd geleden dat ik iets geschreven heb. Ten eerste ben ik heel druk met van alles en nog wat. Heeft wel met mijn vak te maken. Ik ben nogal veel bezig momenteel. Zoals sommige van jullie misschien weten ben ik vorig jaar begonnen met mijn kappers opleiding op de De Nederlandse Kappers Academie in Amsterdam. Het is opzicht een goede school je leert de basis, maar je moet veel blijven oefenen op je oefenhoofd, modellen en vrienden. Het is best een moeilijk vak in het begin maar oefenen baart kunst.

 

Pierot braid training

In April ben ik bij Pierôt in Amsterdam begonnen als MUA (make-up artist), haarstylist en nagelstylist. Het is één van de mooiste kapsalons in Nederland. En ik ben heel blij dat ik daar kan werken. Het is modern , relaxed  en echt van deze tijd. Behalve je haar laten doen kan je ook je wenkbrauwen laten shapen . Wij gebruiken alles van Anastasia Beverly Hills , super fijne producten om mee te werken maar ook om thuis mee aan de slag te gaan. Wij verkopen alles voor de wenkbrauwen van Anastasia Beverly Hills in de salons en op alle locaties.

Pierot hairbar

 

 

Ik werk met hele talent volle stylisten. Zij leren mij veel over het vak. Van de week hebben wij een braids training gehad. (vlechten) 6 verschillende technieken. Wij hebben een hair/make-up bar waar je b.v op vrijdag avond voor het uitgaan onder genot van een glaasje wijn je haar en make-up kan laten doen.

Voor meer info en prijzen click Hier!!

 

Ben je in de buurt kom een kijkje nemen in de salon. Er staat altijd een Nespresso of een glaasje wijn op je te wachten tijdens je behandeling… in de Van Baerlestraat 148 Amsterdam. Of in Haarlem.

michelle xoxo

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one − 1 =