fbpx
0614361330

NANO BROWS TRAINING

5 Days Beginners class

Wat zijn Nano brows?

Nano brows is  een nieuwe vorm van semi-permanente make-up die hairstrokes naboots  die met een nano naald en pigment op de huid worden aangebracht om de wenkbrauwen voller te maken en de gezichtskenmerken te verbeteren en om hyperrealistische wenkbrauwen te creëren.   
De term ‘nano’ verwijst naar de minuscule grootte van de naald die bij deze techniek wordt gebruikt om de strokes op de huid aan te brengen. Nano brows zijn een ideale oplossing voor mensen die weinig wenkbrauwhaar hebben of de vorm van hun wenkbrauwen willen verbeteren. Het resultaat is een moderne en verfijnde look die de natuurlijke schoonheid van het gezicht accentueert.

De cursus richt zich op het aanleren van 2 verschillende technieke, de pixelated hairstrokes en de strakke nano strokes. De pixelated strokes geven meer een zachte 3 d effect wat heel natuurljk oogt.

Nano hairstrokes
Michelle Turner Master trainer in Permanent make up

Nano Brows Traingen

Als je geïnteresseerd bent in het leren van de nieuwste technieken in semi permanente make up, dan is de nanobrows opleiding misschien iets voor jou! Deze opleiding is speciaal ontworpen voor beginners zonder enige ervaring en duurt slechts vier dagen, gevolgd door een terugkomdag.

Tijdens deze opleiding leer je verschillende technieken en de basisprincipes van permanente make-up (PMU). Je leert hoe je met de nieuwste technieken en materialen perfect gevormde wenkbrauwen kunt creëren en werkt op live modellen om praktijkervaring op te doen.

Na het voltooien van deze opleiding ben je uitgerust met de juiste vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een ​​carrière in de beauty-industrie na te streven. Als je van plan bent om deze opleiding te volgen, zorg er dan voor dat je voldoende tijd en toewijding hebt om het meeste uit deze ervaring te halen!

choose your training

Groep of Prive

DMT beauty trainingen

Groeps Training

Basis training (max 4 personen – 5 trainingsdagen)
€2750,- exclusief btw p.p. (€3327,- inclusief btw)

Prijs is inclusief:

  • DMT Beauty Starterspakket t.w.v. €650,-
  • Uitgebreid theorieboek
  • Locatie : Amstelveen 

Voor meer info neemt contact op.

info@michelleturner.nl

 

6X4A3675 kopiëren

Prive Training

Prive 1:1  Basis training ( 5 trainingsdagen)
€3000,- exclusief btw p.p. (€3630,- inclusief btw)

Prijs is inclusief:

  • DMT Beauty Starterspakket t.w.v. €650,-
  • Uitgebreid theorieboek
  • Locatie : Amstelveen  
  •  
  •  Voor meer info neemt contact op. 

info@michelleturner.nl

 

MICHELLE TUNRER PMU MASTER

Michelle Turner

PMU MASTER

Kies voor onze hoogwaardige permanente make-up trainingen bij een erkende Master trainer voor topkwaliteit onderwijs en toegang tot de nieuwste methoden en technieken. Bij mij krijg je vaak één-op-één aandacht, wat kan helpen om je vaardigheden sneller te ontwikkelen en te verbeteren. Onthoud dat permanente make-up een vaardigheid is die je moet leren door te oefenen en te blijven oefenen. Wees bereid om hard te werken en het toegewijde traject naar succes te volgen als je besluit om je bij ons in te schrijven voor trainingen.

Volg Michelle op Instagram

MT.BROWSTUDIO