fbpx

MICHELLE TURNER

Powderbrows Michelle Turner

Wat is permanente make up ?

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je niet meer hoeft bij te tekenen? Dan is permanente make-up voor wenkbrauwen de oplossing. Met een PMU machine wordt de pigment aangebracht in de eerste huidlaag. Deze behandeling is 100% veilig en brengt geen risico’s met zich mee omdat Michelle met de allernieuwste apparatuur en beste pigmenten werkt.

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 2 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak en mooi van kleur zal uitzien.

Er zijn verschillende technieken wanneer het aankomt bij de Permanent Make up zoals, Powderbrows, Ombre Powder Brows, Hairstrokes, Eyeliner (Infralash,Deep liner) , Microblading en de Lip Blush 

OMBRE POWDER BROWS

Ombré Powder brows is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Ook zeer geschikt voor de vettere huid met grovere poriën. Deze techniek wordt met de machine gedaan. Je nieuwe wenkbrauw vorm wordt eerst getekend met een potlood waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt.

Voordelen
  • Geschikt voor alle huidtype

  • Heel natuurlijk poedereffect

  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen

  • Geen beschadiging van de huid

  • Bijna geen roodheid of zwelling

  • Geen kale plekken

HAIR STROKES

Deze techniek is een combinatie van Microblading en Powder / Ombre brows. Microshading is de Next Level Brow-behandeling voor de vette
en gevoelige huid. Microshading is een behandeling waarbij we 2 technieken combineren. Met alleen Microblading kan je niet altijd genoeg opvulling bieden en daardoor is Microshading ideaal. We zetten tussen de haartjes nog wat schaduw om zo meer opvulling te bieden met de machine .

 

 

*Let op: Heeft u oude pmu? Dan heb ik eerst duidelijke foto’s van de wenkbrauwen nodig alvorens u de behandeling wilt boeken. U kunt deze mailen naar info@michelleturner.nl

 

Let’s be friends