fbpx
0614361330
Play Video about DMT beauty trainingen

Best brow salon in Amstelveen

POWDER BROWS

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je niet meer hoeft bij te tekenen? Dan is permanente make-up voor wenkbrauwen de oplossing. Met een PMU machine wordt de pigment aangebracht in de eerste huidlaag. Deze behandeling is 100% veilig en brengt geen risico’s met zich mee omdat Michelle met de allernieuwste apparatuur en beste pigmenten werkt.

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 1 of 1,5 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak en mooi van kleur zal uitzien. Er zijn verschillende technieken wanneer het aankomt bij de Permanent Make up zoals, Powderbrows, Ombre Powder Brows, Nano Hairstrokes, Eyeliner (Infralash, Deep liner)  en de Lip Blush en dat kan allemaal bij MT Studio by Michelle 

 

OMBRE POWDER BROWS

Ombré Powder brows is de super fijne techniek op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Ook zeer geschikt voor de vettere huid met grovere poriën. Deze techniek wordt met de machine gedaan. Je nieuwe wenkbrauw vorm wordt eerst getekend met een potlood waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt.

Voordelen

Geschikt voor alle huidtype

Heel natuurlijk poedereffect

Wakker worden met perfecte wenkbrauwen

Geen kale plekken

PowderBrows € 425,- incl nabehandeling na 6 tot 8 weken 

Bijwerken binnen 12 maanden € 165,-

Bijwerken binnen 12t/m 24  maanden € 250,

Bijwerken na 24 t/tm 30  maanden € 350,-

Na 30 maanden Nieuwprijs

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De powderbrows kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de powderbrows zouden er vier weken tussen moeten zitten.

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

*  Géén bloedverdunners innemen

*  24 uur voor de behandeling geen cafeïne drinken zoals  koffie ,cola, thee n energie drankjes.

*  Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen en 48 uur voor de behandeling geen gebruik

* Een week lang géén watercontact na de behandeling op de behandelde plek.

* Niet sporten 2 dagen na de behandeling om overmatig zweten te voorkomen.

 (je kunt wel gaan wandelen mocht je iets willen doen)

* 1 week géén make-up of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel

* Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50

* Twee weken geen fillers of botox laten toepassen

* Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren

* 1 week niet zwemmen en geen sauna na de bahandeling

Al deze punten zijn ook van toepassing bij de na behandeling*

Is het mogelijk om powderbrows te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen via onze whatsapp service op het nummer 0614361330

Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.

Het aanbrengen van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

En controleer op https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/ dat de studio waar je een PMU wilt laten zetten, een vergunning heeft. Deze vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

Volg Michelle op Instagram

MT.BROWSTUDIO