fbpx
0614361330

BIAB BY THE GEL BOTTLE

Wat is een BIAB treatment? BIAB staat voor “Builder In A Bottle”

BIAB by The gel bottle zit tussen gellak en acrylnagels in. BIAB is stevigere dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acryl nagels moeten eraf gevijld worden. Gellak blijft niet altijd geen 3 weken zitten. BIAB is daarom de perfecte combinatie van acrylnagels en gellak. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afsoaken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen. Daarom zijn BIAB nagels niet slecht voor je eigen nagels.

Voordelen van BIAB nagels

Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Daarnaast is de formule van BIAB nagels bijzonder, omdat het een primer en base in 1 is.

Ook geeft BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels sterker door de Biab.

De voordelen van BIAB nagels op een rijtje: Zorgt voor versteviging van de nagels .

Herstelt beschadigde nagels

Egaliseert oneffenheden in de nagel

Heeft een sterke hechting.

Zorgt voor slanke nagels Blijft tot wel 4 weken zitten.

 

 

BIAB €55,-

BIAB Nail incl manicure €65,-

BIAB Nail extensions incl rusian € 75,-

Gel lak opi amsteveen

O.P.I GEL POLISH

OPI gel polish is een populaire en hoogwaardige nagellak die bekend staat om zijn duurzaamheid en prachtige glans. De lak hecht goed aan de nagel en blijft lang zitten zonder te chippen, waardoor het ideaal is voor mensen die druk zijn en niet de tijd hebben om regelmatig nagellak bij te werken. OPI gel polish is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en effecten, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met verschillende looks en stijlen. Bovendien is OPI een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteitsnormen en de gebruikte ingrediënten zijn veganisten en dierenliefhebbers vriendelijk. Als je op zoek bent naar een nagellak die professionele resultaten oplevert en lang mooi blijft, is OPI gel polish zeker de moeite waard om uit te proberen.