fbpx
0614361330

Dagelijkse struggles met het aanbrengen van eyeliner? Dankzij de semi permanente make-up techniek voor eyeliner & design liner is dat niet meer nodig! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald. 

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deep liner/infra lash en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De designliner is de klassieke eyeliner met een wing maar kan ook zonder wing. Dit is niet geschikt voor dames met zware oogleden.

 

Dan hebben we we nog de Powder Shadow Eyeliner dat is de nieuwste techniek op het gebied van eyeliners. Dit is een zachte poederig uit geblended schaduw liner.

*Zie foto hieronder 

 

Infra lash / Deepliner boven  € 240,- incl na behandeling 6 weken

Infra lash / Deepliner boven & onder  € 300,- incl na behandeling 6 weken 

Eyeliner boven   € 295,-

Eyeliner boven en onder   € 375,-

Designer Liner boven (met of zonder wing) € 350,-

Designer Liner boven en onder ogen  € 400,-

Powder Shadow liner boven € 399,- 

LET OP!  Bij wimperextensions is het onmogelijk om eyeliner/designliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.

Powder shadow Eyeliner permanent make up amstelveen

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De eyeliner behandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten. Ook dames met zware oogleden kunnen deze behandeling niet ondergaan vanwege afwijkende resultaten.

Het aanbrengen van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties. En controleer op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl dat de studio waar je een PMU wilt laten zetten, een vergunning heeft. Deze vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

Volg Michelle op Instagram

MT.BROWSTUDIO