fbpx
Lip pigmentatie

Lip Blush

Lip Blush wordt gebruikt om de natuurlijke lip vorm, symmetrie en kleur te verbeteren. Een aangepast pigment wordt aangebracht om definitie aan uw lippen toe te voegen en oneffenheden  te verbergen op basis van uw huidskleur en persoonlijke voorkeur.

Je lippen zien er op de eerste dag uit als lippenstift en worden zachter als ze genezen om een heel subtiele, natuurlijk ogende lip tint te worden. Breng een beetje glans of balsem aan en je lippen zien er 24-7 mooi uit!

Als je gevoelig bent voor koortslippen, kan een lipblush- uitbraken veroorzaken. We vragen onze klanten hun voorgeschreven antivirale medicatie enkele dagen voor hun afspraak en na de procedure in te nemen om koortslippen te voorkomen.

Als u een uitbraak heeft, of een andere vorm van open lip / acne, vragen wij u om uw afspraak te verzetten.

Lip blush Michelle Turner

 

Wat kunt u verwachten?

Als u last krijgt van zwelling, gebruik dan een ijspakket niet langer dan 15 minuten per keer om zwelling te verminderen.
Tijdens de eerste genezingsperiode moet er minimaal korstje of schilfering van de huid optreden. Als er sprake is van korstvorming of schilfering, pluk dan niet en laat de korst of droge huid vanzelf los. Dit gebeurt meestal binnen de eerste 3 dagen.

 Verwacht dat de kleur tot 40-60% lichter wordt zodra het genezingsproces is voltooid.  Kleur kan ongelijk lijken in verschillende stadia van genezing. Wees geduldig. Dit is een proces dat niet onmiddellijk resultaten oplevert.

Permanente make-upinkt is niet hetzelfde als body art-inkt en gaat qua ontwerp niet zo lang mee als body art-inkt. Permanente make-up vervaagt en zal naar verwachting 2 tot 5 jaar duren voordat het moet worden bijgewerkt. Touch-ups voor onderhoud worden aanbevolen voor het beste resultaat.

Het kan 2 sessies duren voordat het gewenste verzadigingsniveau is bereikt. Touch-ups zijn niet inbegrepen in de kosten van de eerste Lip Blush-procedure.

 

Nazorg

Na verzorging is cruciaal, het is erg belangrijk om deze instructies gedurende de volledige genezingsperiode van 7 dagen te volgen om een ​​goede genezing en kleurbehoud te garanderen. De resultaten variëren voor alle personen en we kunnen uw resultaten niet garanderen.

Na behandeling krijgt u informatie mee over de nazorg. Hierin staan adviezen over hoe u het beste uw wenkbrauwen kunt verzorgen maar ook wat u vooral niet moet doen na de behandeling. Het is vooral belangrijk om de instructies die u meekrijgt na de behandeling zorgvuldig uit te voeren.

Lip pigmentatie lip blush