fbpx
0614361330
Lip pigmentatie | Lipblush

Pronk met perfecte lippen

Wil jij elke dag opstaan met een verzorgde frisse look dan is de lipblush echt iets voor jou ! het geeft zoveel frisheid aan je gezicht. een beetje kleur op je lippen geeft zoveel. 

Lip Blush wordt gebruikt om de natuurlijke lip vorm, symmetrie en kleur te verbeteren. Een aangepast pigment wordt aangebracht om definitie aan uw lippen toe te voegen en oneffenheden  te verbergen op basis van uw huidskleur en persoonlijke voorkeur.

Je lippen zien er op de eerste dag uit als lippenstift en worden zachter als ze genezen om een heel subtiele, natuurlijk ogende lip tint te worden. Breng een beetje glans of balsem aan en je lippen zien er 24-7 mooi uit!

Als je gevoelig bent voor koortslippen, kan een lipblush- uitbraken veroorzaken. We vragen onze klanten hun voorgeschreven antivirale medicatie enkele dagen voor hun afspraak en na de procedure in te nemen om koortslippen te voorkomen.

Als u een uitbraak heeft, of een andere vorm van open lip / acne, vragen wij u om uw afspraak te verzettenWil je fillers doen voor je lip pigmentatie doe dit dan 2 weken daarvoor of erna.

Het resultaat gaat  2 tot 3  jaar mee ,hierna zal het geleidelijk gaan vervagen . Wij raden een touch up na  2 jaar aan zodat de lippen  er weer fris en strak uitzien.

 

 

Lip pigmentaitie € 450,- incl nabehandeling 6 t/m 8 weken

Bijwerken binnen 12 maanden € 250

Bijwerken 12  t/m 24 maanden € 300

Na 2 jaar nieuwprijs 

 

LipBlush opleiding

Wat kunt u verwachten?

Als u last krijgt van zwelling, gebruik dan een ijspakket niet langer dan 15 minuten per keer om zwelling te verminderen. Meestal neemt de zwelling af na een paar uurtjes.
Tijdens de eerste genezingsperiode moet er minimaal korstje of schilfering van de huid optreden. Als er sprake is van korstvorming of schilfering, pluk dan niet en laat de korst of droge huid vanzelf los. Dit gebeurt meestal binnen de eerste 3 dagen.

 Verwacht dat de kleur tot 40-60% lichter wordt zodra het genezingsproces is voltooid.  Kleur kan ongelijk lijken in verschillende stadia van genezing. Wees geduldig. Dit is een proces dat niet onmiddellijk resultaten oplevert.

Permanente make-up ink is niet hetzelfde als body art-inkt en gaat qua ontwerp niet zo lang mee als body art-inkt. Permanente make-up vervaagt en zal naar verwachting 2 tot 4 jaar duren voordat het moet worden bijgewerkt. Touch-ups voor onderhoud worden aanbevolen voor het beste resultaat.

Het kost 2 sessies duren voordat het gewenste verzadigingsniveau is bereikt. 

Nazorg

Na verzorging is cruciaal, het is erg belangrijk om deze instructies gedurende de volledige genezingsperiode van 7 dagen te volgen om een ​​goede genezing en kleurbehoud te garanderen. De resultaten variëren voor alle personen en we kunnen uw resultaten niet garanderen.

Na behandeling krijgt u informatie mee over de nazorg. Hierin staan adviezen over hoe u het beste uw wenkbrauwen kunt verzorgen maar ook wat u vooral niet moet doen na de behandeling. Het is vooral belangrijk om de instructies die u meekrijgt na de behandeling zorgvuldig uit te voeren.

Volg Michelle op Instagram

MT.BROWSTUDIO