NAILSBOOK HERE

NEW

THE GEL BOTTLE  BIAB NAILS

Wat is BIAB treatment? BIAB staat voor builder in a bottle….

BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn stevigere dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acryl nagels moeten eraf gevijld worden. Gellak blijft niet altijd geen 3 weken zitten. BIAB nails zijn daarom de perfecte combinatie van acrylnagels en gellak. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afsoaken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen. Daarom zijn BIAB nagels niet slecht voor je eigen nagels.

Voordelen van BIAB nagels

Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Daarnaast is de formule van BIAB nagels bijzonder, omdat het een primer en base in 1 is.

Ook geeft BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels sterker door de verzadiging.

De voordelen van BIAB nagels op een rijtje: Zorgt voor versteviging van de nagels . Herstelt beschadigde nagels. Egaliseert oneffenheden in de nagel. Heeft een sterke hechting. Is dun en flexible. heeft een high gloss shine

Blijft tot wel 4 weken zitten.

BIAB NAIL €55,-  en incl manicure €65,-

OPI gelcolor Amstelveen Michelle Turner

Gelcolor by OPI draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als nagellak! Maar mooier. Laat uw handen verzorgen door een gediplomeerde beauty specialist. Met een breed assortiment aan producten voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging zit er altijd wel een behandeling tussen die bij u past! We werken uitsluitend met producten van O.P.I.

Wij kunnen u van dienst zijn met OPI GELCOLOR  die uw nagels lange tijd mooi houden.  Acryl en Gel nagels. Wij hebben ruim 200 kleuren waar u uit kunt kiezen.

OPI GELCOLOR

-GelColor by O.P.I. incl. verwijderen oude gel lak €38,50 – incl. handrem + vijlen (45 min)

-GelColor verwijderen nagels vijlen en polijsten €25,00 (20 min)

-Russian Manicure incl gel color O.P.I.  nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, scrub en een hand   massage  €55,00 (60min)

Kunst Nagels

-Acryl/Gel Set nagels Natural look incl nagellak O.P.I. €55,00

-French new set Gel/ Acryl O.P.I /CND €65,00

-New set incl O.P.I. gelcolor  €65,00

-Opvulbehandeling in één kleur €40,00

-Opvulbehandeling in twee kleuren french €48,50

-Opvulbehandeling met gelcolor O.P.I. of CND Shellac €48,50

-Gebroken Nagel 1kleur/2 kleuren €5,00/6


BOOK HERE