fbpx
0614361330

Let your brow journey start here

HYDBRIDE BROWS

Hybride tint en henna tint zijn allebei technieken om de kleur van je wenkbrauwen of wimpers te verbeteren. Het verschil tussen de twee is de samenstelling van de tint.

Hybride tint is een chemische tint die zowel synthetische als natuurlijke ingrediënten bevat. Het is een populair alternatief voor reguliere haarkleuring en geeft een rijkere en duurzamere kleur dan henna. Hybride tinten blijven meestal ongeveer zes weken zitten.

Henna tint is daarentegen 100% natuurlijk en bevat alleen henna-extract en andere natuurlijke ingrediënten. Het is minder duurzaam dan hybride tint, omdat het niet diep doordringt in de haarschacht. Het blijft gemiddeld 2-4 weken zitten en kan ook worden gebruikt om de huid onder de wenkbrauwen of wimpers te kleuren.

Het kiezen tussen hybride en henna tint hangt af van persoonlijke voorkeur en haartype. Als je een duurzamer resultaat wilt, is hybride tint een betere keuze. Als je echter op zoek bent naar een natuurlijke optie en je haar niet wilt beschadigen, is henna tint de beste optie.

Hybride brows Amstelveen

Henna Brows

Wat zijn Henna Brows?

Henna-wenkbrauwen is een vorm van wenkbrauw kleuring die wordt gebruikt om de huid onder de wenkbrauw haren mee te kleuren . Het doel hiervan is om een schaduw te werpen of een illusie van diepte en volheid in het gebied te creëren, waardoor eventuele gaten worden opgevuld.

Henna is een natuurlijke kleurstof gemaakt van een plant die bekend staat als hina of de hennaboom. Henna bestaat al sinds de oud-Egyptische tijd toen het werd gebruikt voor vele doeleinden, zoals het verven van haar, kleding, stoffen en als make-up.

Het proces voor henna-wenkbrauwen lijkt erg op henna-kleur methoden die je in de traditionele Indiase cultuur kunt zien, maar de tinten zijn geformuleerd om te zorgen dat ze bij elke wenkbrauw kunnen passen ,door mixen van kleuren is er voor elk wat wils..

Hybride brows Amstelveen

Henna Brows zijn hot. Onze wenkbrauw henna is dan ook de populairste wenkbrauw Henna ooit. Logisch, als je ziet wat voor resultaten je ermee krijgt. Prachtig volle wenkbrauwen, omdat de henna tot wel 2 weken op de huid en tot 5 a 6 weken op de wenkbrauw haartjes blijft zitten. 

ADVIES:

Voor langer behoudt van de Henna Brow zijn er een aantal adviezen.

–  Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water;
– Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op.
– Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen.
– Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water
– Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven:
– Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

BROWS STYLING

BROW STYLING

WAX OF EPILEREN?

Voor wenkbrauwstyling gebruiken we de tweezers of een zeer milde wax die alleen hecht aan de haren en niet aan de huid. Dat zorgt voor een vrijwel pijnloze verwijdering van zelfs de donshaartjes. Of u nu kiest voor waxen of epileren , het resultaat is net zo mooi. Alleen de techniek is anders. Weet u niet welke methode u moet kiezen? Geen probleem. Kies de optie ‘waxen of eplieren’ wanneer u een afspraak maakt en bespreek met de specialist wat het beste bij u past. Of probeer beide. Geef je de voorkeur aan alleen eplieren, omdat je de vorm niet te strak wilt hebben? Vertel het gewoon aan uw specialist.

HET VERSCHIL TUSSEN HENNA OF VERF

 

Brow henna komt in verschillende tinten. Van lichtblond en grijs tot warm en donkerbruin. Meer liefs 7 tinten. Maak niet uit  hoe licht de huid is  , het resultaat zal altijd behoorlijk intens zijn. Dus als je wenkbrauwen van nature erg licht zijn en / of als je van een natuurlijk resultaat houdt, is het misschien beter om een gewoone verf te kiezen. Weet je niet precies wat voor product je wilt? Geen probleem. Boek gewoon een van onze kleurbehandelingen. Samen met uw specialist ontdekt u welke behandeling het beste bij u past.

powder brows

BROW LIFT LAMINATION

De Brow Lift, is de trend van dit moment. Brow lamination ook wel genoemd.

Met de Brow Lift behandeling creëren we mooie natuurlijke volle en fluffy wenkbrauwen.

En zeker niet de borstel wenkbrauwen die in de media voorbijkomen;)

Dit is een prima behandeling voor cliënten met stugge, warrige, weerbarstige wenkbrauwen, of omdat de klant gewoon strakke wenkbrauwen wenst.

Met de Brow Lift geven we de wenkbrauwen de juiste vorm

De behandeling;

* Lift de eigen natuurlijke wenkbrauwen.

* Is de mooie oplossing voor warrige, stugge, weerbarstige wenkbrauwhaartjes.

* Geeft een vollere en fluffy vorm aan de wenkbrauwen.

* Geeft een resultaat wat 6 tot 8 weken blijft!

* Bevordert de groei van wenkbrauwen door de voedzame vitamine olie.

* Is een goede aanvulling op je aanbod naast brow shaping/styling.

* Kan tegelijk met verven en shapen en een lashlift uitgevoerd worden.

Volg Michelle op Instagram

MT.BROWSTUDIO