fbpx
0614361330

Nano brows

Nano Brows” is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een specifieke techniek voor permanente make-up . De techniek wordt  genoemd naar de ultrafijne nano naald die wordt gebruikt om pigment onder de huid te brengen. Hierdoor ontstaat er een dunne en natuurlijke look die op de wenkbrauwhaartjes lijkt. Deze techniek is populair onder mensen die op zoek zijn naar een makkelijke manier om hun wenkbrauwen in model te houden zonder elke dag te hoeven bijtekenen.

Nano brow kan bij iedere huidtypes toe gepast worden. 

De nano brow is zeer populair in Amerika en Azië en nu in Nederland word het steeds meer gedaan. Dit is de perfecte look als je wilt gaan voor een natuurlijke wenkbrauw look. 

Je kunt dit ook combineren met de powder brows. Dat noemen we Nano shading, dat geeft het meest natuurlijkst uitstraling. 

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee ,hierna zal het geleidelijk gaan vervagen . Wij raden een touch up na 1,5 a 2 jaar aan zodat de wenkbrauwen er weer fris en strak uitzien.

Nano hairstrokes

MICROBLADING

Microblading is een techniek die zeer fijne lijnen creëert om het uiterlijk van echte haren te repliceren. Handmatig aangebracht met verschillende soorten microbladen. De grootte en dikte van de bladen kan bepalen hoe de haartjes eruit zullen zien. Voor een cliënt met een te vette huid, zal deze techniek niet geschikt zijn en raden wij aan om te kiezen voor Powder Brows . Droge huidtypes genezen meestal met betere resultaten.

Als je een klant bent die normaal gesproken hun wenkbrauwen niet invult met make-up en je op zoek bent naar een heel natuurlijke uitstraling, is deze techniek geweldig. Als je gewend bent om je wenkbrauwen in te vullen, raden we Powder Brows aan, omdat microblading mogelijk niet voldoende kleur voor jou is.

Microblading is ideaal voor normale tot droge huidtypen.

 

Het resultaat gaat 1,5  jaar mee hierna zal het geleidelijk gaan vervagen . Wij raden een touch up na 1,5  jaar aan zodat de wenkbrauwen er weer fris en strak uitzien.

 

Phibrows Microblading