PHIBROWS MICROBLADING


Microblading Michelle Turner

Microblading Phibrows

Phibrows Microblading is een haar stroke techniek. Het is minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Microblading is een “haartjes” techniek , doormiddel van kleine krasjes in de opperlaag van de huid te maken en hier pigment aan toe te voegen . Bij Microblading wordt een manuele pen naald gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes. De naalden zijn flinterdun waardoor er haartjes getekend kunnen worden zoals echte wenkbrauw haartjes . Microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

GGd Michelle turner

Het zetten van Phibrows wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

 Micro Shading Combi

Deze techniek is een combinatie van Microblading en Powder/ Ombre Brows. Microshading is de Next Level Brow-behandeling voor de vette
en gevoelige huid. Microshading is een behandeling waarbij we 2 technieken combineren. Met alleen microblading kan je niet altijd genoeg opvulling bieden en daardoor is Microshading ideaal. We zetten tussen de haartjes nog wat schaduw om zo meer opvulling te bieden met de machine .

 

 

Nieuwe zetting incl 1 nabehandeling binnen 8 weken 
Phibrows Microblading€350,- 
Ombre Powder Brows€365,- 
Microshading Combi€375,- 

Voor bestaande klanten

Touch Up Wenkbrauwen Let op: enkel geldig voor bestaande klanten
Binnen 0-3 maanden€50
Binnen 3-6 maanden€75
Binnen 6-9 maanden€100
Binnen 9-12 maanden€125
Binnen 1-1,5 jaar€150

*Let op: Heeft u oude pmu? Dan heb ik eerst duidelijke foto’s van de wenkbrauwen nodig alvorens u de behandeling wilt boeken. U kunt deze mailen naar info@michelleturner.nl

*Controle geldt enkel wanneer de klant dit zelf aangeeft binnen 4 tot max 6 weken.