fbpx
0614361330

Nano Brows

 

Nano Brows” is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een specifieke techniek voor permanente make-up . De techniek wordt  genoemd naar de ultrafijne nano naald die wordt gebruikt om pigment onder de huid te brengen. Hierdoor ontstaat er een dunne en natuurlijke look die op de wenkbrauwhaartjes lijkt. Deze techniek is populair onder mensen die op zoek zijn naar een makkelijke manier om hun wenkbrauwen in model te houden zonder elke dag te hoeven bijtekenen.

Nano brow kan bij iedere huidtypes toe gepast worden. 

De nano brow is zeer populair in Amerika en Azië en nu in Nederland word het steeds meer gedaan. Dit is de perfecte look als je wilt gaan voor een natuurlijke wenkbrauw look. 

Je kunt dit ook combineren met de powder brows. Dat noemen we Nano shading, dat geeft het meest natuurlijkst uitstraling. 

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee ,hierna zal het geleidelijk gaan vervagen . Wij raden een touch up na 1 a 2 jaar aan zodat de wenkbrauwen er weer fris en strak uitzien.

€ 475,- incl nabehanding na 6 tot 8 weken

Bijwerken binnen 12 maanden € 165,-

Bijwerken 12  t/m 24 maanden  € 250,-

Bijwerken na 24 maanden € 350,- 

Nano Shading

Bij MT Studio zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige wenkbrauwen die er natuurlijk en vol uitzien. Met behulp van de geavanceerde techniek van nano shading kunnen we jouw wenkbrauwen transformeren en je een zelfverzekerde uitstraling geven.

Nano shading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Wat maakt nano shading zo bijzonder? Ten eerste biedt het een natuurlijker effect dan traditionele technieken. De microscopisch kleine puntjes pigment bootsen de natuurlijke groei en richting van de wenkbrauwhaartjes na, waardoor een realistische look wordt gecreëerd. Of je nu op zoek bent naar volle, gedefinieerde wenkbrauwen of een subtielere aanvulling, nano shading kan worden aangepast aan jouw individuele wensen en gezichtsvorm. 

Een ander voordeel van nano shading is dat het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Omdat de techniek oppervlakkiger is dan andere methoden zoals microblading, is het minder invasief en heeft het over het algemeen een kortere hersteltijd.

Bovendien minimaliseert nano shading het risico op littekens en korstvorming.

Bij MT Studio begrijpen we dat jouw wenkbrauwen een belangrijk onderdeel zijn van je uitstraling. Onze ervaren en getalenteerde professionals zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en zullen samen met jou de perfecte wenkbrauw look creëren. We zorgen voor een comfortabele en hygiënische omgeving, waarbij we alleen hoogwaardige pigmenten en apparatuur gebruiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een consult. We luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen, en zullen je adviseren over de beste wenkbrauw stijl en kleur voor jouw gezicht. Ontdek de magie van nano shading en geniet van prachtige wenkbrauwen waar je altijd van gedroomd hebt

€ 475,- incl nabehanding na 6 tot 8 weken

Bijwerken binnen 12 maanden € 165,-

Bijwerken 12  t/m 24 maanden  € 250,-

Bijwerken na 24 maanden € 350,-