fbpx
0614361330

PERMANENT MAKE UP BEHANDELINGEN

Need some brow love ?

Michelle Turner PMU Master

MEET THE OWNER

Michelle Turner

Powder Brows – Nano Brows – Lip Blush – Eyeliners – Nails

 

Als je op zoek bent naar een manier om je dagelijkse make-up routine te vereenvoudigen en er toch fantastisch uit te zien, dan is permanente make-up misschien wel de perfecte oplossing voor jou! Deze behandeling is enorm populair omdat het je ogen, lippen en wenkbrauwen een natuurlijke en verzorgde uitstraling geeft die de hele dag blijft zitten. En het beste van alles? Het zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet zonder dat je daarvoor tijd hoeft te besteden bij het aanbrengen van make-up. Bij mij kun je rekenen op een professionele en gepassioneerde aanpak. Als ervaren PMU-specialist doe ik er alles aan om jouw wensen en verwachtingen te overtreffen. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak en geef je make-up routine een boost met permanente make-up!

 

Volg Michelle op Instagram

MT.BROWSTUDIO

Afspraak maken voor permanente make up

Lees dit eerst !!

Bekijk de beschikbaarheid voor een behandeling online in de Agenda. Mocht je geen beschikbaarheid zien kan dat betekenen dat het vol zit, kies dan een andere dag Of stuur een Whatsapp want misschien kan ik iets voor jou regelen…..

 

De tarieven van permanente make up kun je vinden op onze permanente make up prijzen pagina.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via mail. info@michelleturner.nl

Onze salon in Amstelveen is goed te bereiken en je kan gratis parkeren voor de deur. Ook stopt er een bus voor de salon.