fbpx
0614361330

7 manieren om je wimper extensions mooi te houden

 

7 Manieren om je
wimper extensions mooi te houden

 

Als je net als de meeste mensen bent, heb je net je wimpers gedaan en vraag ​​je af hoe je het beste de wimper extensions kunt verzorgen en
lang mooi houden. Nou, kijk niet verder! Hier zullen we de 7 beste manieren vertellen
Deze stappen helpen niet alleen uw extensies langer tussen afspraken, maar ook ervoor zorgen dat er geen schade is aan uw natuurlijke
wimpers

 

Niet aan zitten of trekken

Voor sommigen is dit moeilijk om niet te doen. Of het nu een zenuwachtige gewoonte is, of dat je extensions je gewoon lastig vallen, je mag nooit trekken of plukken aan je wimpers extensions. Deze handeling kan schade veroorzaken en kan leiden tot een slechte groei van uw natuurlijke wimpers. Als uw wimper extensions ongemakkelijk aanvoelen, laat je wimpers onmiddellijk verwijderen! Dit kan een allergische reactie of onjuiste toepassing van uw wimper extensions zijn. Uw lash artiest kan een correcte verwijdering van uw extensions doen die uw wimpers niet meer schaden.

Geen oliën

Oliën breken de lijmbinding van je wimpersuitbreiding naar je natuurlijke wimpers. Als de lijmverbinding zwak is, zul je wimpers verliezen! Met dit in gedachten kunt u de juiste gezichtsreinigers en lotions kiezen. Wij raden aan om eventuele gel- of cream eyeliners te vermijden.

Het is ook goed om te voorkomen dat je wimpers aanraken, omdat we natuurlijk oliën in ons lichaam produceren.

Borstel elke dag je wimper extensions

Dit lijkt misschien een no-brainer, maar dagelijks je wimpers kammen kan een van de makkelijkste manieren zijn om ervoor te verzorgen dat je wimpers lang mee gaan. Door je wimpers dagelijks te kammen, zorgt je ervoor dat je wimper extensions op hun best uitzien! Want uiteindelijk wil je je wimpers geweldig laten uitzien, toch? Daarom betaal je ze!

Wassen Wassen Wassen!!!!!!

Laten we even stomp zijn: U MOET UW WIMPERS WASSEN!!!!!!!. Phew … zodat ben ik nu kwijt………

Waarom is het belangrijk om je wimpers te wassen? We hebben al uitgelegd hoe ons lichaam natuurlijk oliën produceert die onze wimper extensions beïnvloeden, maar we hebben niet vermeld waar onze wimpers voor worden gebruikt! Onze wimpers worden gebruikt om onze ogen te beschermen tegen van alles en nog wat. Of het nu stof, vuil of make-up is – de wimpers trekken verschillende dingen aan en dat de hele dag door. Dus daarom moeten we onze wimpers regelmatig reinigen. Gebruik de Garneer oogreingings lotion 2 in 1michelle turner

Het wordt aangeraden om uw wimpers minstens 2-3 keer per week te wassen. (Als u veel make-up gebruikt, moet u dit meer doen). Zoals we gezegd hebben in de voorgaande tekst hierboven ‘Geen olie’, je wilt een reiniger gebruiken die geen oliën bevat. S’ochtend of s’avonds onder de douche het water over je gezicht laten vallen. It’s part of je routine. Het moet gewoon gebeuren, dus vergeet het niet! Als je je wimpers verwaarloosd, kan dit leiden tot een aantal nare situaties (hint: Google “wimper mijten”).

MASCARA !!!!!!

Waarom nemen we wimper extensions??? Zodat we geen mascara nodig hebben… Toch?!?!
Wil je toch mascara gebruiken na een paar weken dan raad ik aan om een mascara te gebruiken op water basis.

Zoals deze.9200000069247418

 

SLAAP GEWOONTES

Probeer niet op je gezicht te slapen maar dat spreekt voor zich. Als je op je zij ligt probeer dan aan de uiteinde van de kussen te liggen zodat de wimpers niet in de kussen ligt. zo kunnen de wimpers afbreken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =