EYELASH EXTENSIONS


ONE BY ONE WIMPER EXTENSIONS

De wimpers worden haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Het zetten van een nieuwe set wimpers duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur dat is afhangelijk wat je wilt.

Volg mij MichelleTurner.nl op Instagram voor de meest recente foto’s.

 

RUSSIAN VOLUME WIMPER EXTENSIONS

Iedereen die ooit wimperextensions heeft laten zetten  heeft vast weleens gehoord van  Russian volume extensions. Ook wel bekend als de 3D wimpers.  Maar wat zijn Russian Volume wimperextensions precies ?  Russian volume is een geavanceerde techniek die pas sinds kort in Nederland wordt toegepast. Internationaal  zijn Russian Volume wimper extensions al jarenlang een ware hit omdat bij deze techniek dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op je eigen wimper. Russian volume extensions  zorgen voor een vollere oogopslag en zijn daardoor ideaal voor mensen met weinig eigen wimpers.  Een absolute  voordeel van deze methode is dat  het geen schade toebrengt aan je eigen wimpers en bovendien zijn deze extensions goed bestand tegen water, waardoor de extensions geen problemen geven bij het douchen en zwemmen.

Book Now

       Eyelash Extensions  

Nieuw Set One by One  € 82,50  (90 min)

Nieuwe set 2D extensions € 95,00 (100min)

 Refill   Binnen 2 weken € 30,00  (35 min)

             Binnen 3 weken € 40,00  (45 min)

             Binnen 4 weken € 50,00  (60 min)

Nieuw set Russian Volume € 130,-  (120 min)

Refill   Binnen 2 weken € 40,00  (45 min)

            Binnen 3 weken € 50,00  (50 min)

            Binnen 4 weken € 60,00  (60 min)

  Wimpers verwijderen € 12,50  (20min)

Lash Extend®.

Ik gebruik de producten van Lash Extend. De haartjes van Lash Extend® zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echter wimper haren en opvallend zachter dan de standaard synthetische wimpers.De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimper haar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt.