fbpx
0614361330

Mijn Favoriete Parfums

Mijn Favoriete Parfums

Michelle turner favoriete parfums

I love perfumes! Ik hou ervan om heerlijk te ruiken en een kenmerkende geur te hebben. Vanaf kleins af aan ben ik geobsedeerd met geurtjes. Het begon met de schone was , snuffelde ik aan kleding als het naar wasverzachter rook. te erg eigenlijk. Mijn zusje pest mij nog steeds ermee.

Ik weet dat geuren heel persoonlijk zijn, maar jullie vragen altijd welke parfum (en) ik draag, dus ik dacht dat het leuk zou zijn om mijn favorieten te delen. Dit zijn mijn huidige must-haves,  die ik het meest en liefst draag.

Favoriete parfum Michelle turner
Juliette Has a gun Anyway

Juliette has a gun de parfum heeft een eenvoudige en originele formule. Slechts vijftien ingrediënten gaan rechtstreeks terug naar de basis, alleen het beste behoudend. Een mix van musk, houtsoorten en citrusnoten komen samen in een helder, subtiel en aanhoudend spoor. Anyway eau de parfum is een signatuurgeur, verre van anoniem, klaar om zowel met het vrouwelijke als met het mannelijke te verenigen. Anyway eau de parfum is een florale, muskus-en houtachtige niche geur voor vrouwen en mannen en werd in 2013 gelanceerd.

Belangrijkste ingrediënten: Groene Limoen Essence, Neroli Essence, Jasmijn Absolue, Ambroxan

Geurnoten: Neroli, Limoen, Jasmijn, Ambroxan, Musk, Houtachtige Noten, Jasmijn

mijn favoriete parfums
Thierry Mugler

Wat ik ook al een hele tijd gebruik en blijf hem lekker vinden maar is wel meer een avond geur  is vrij aanwezig, ik krijg altijd complimenten vooral bij de mannen is deze geur van Alien Thierry Mugler  eau de parfum een sensueel en intrigerend, opgeroepen door de geur van door intens zonlicht verwarmd hout , maar toch net zo zacht en rijk als de streling van kasjmier. De samenstelling van Alien is gebaseerd op drie hoofdlijnen: warm wit amber in de basis, houtachtige noten in het hart en zonnige Indiase jasmijn in de top. Mysterieus, rustgevend en magnetisch. Alien eau de parfum is een houtachtige oriëntaalse damesgeur en werd in 2005 gecreëerd door Dominique Ropion en Laurent Bruyere.

Geurnoten: jasmijn, houtachtige noten, amber, vanille, Cashmeran

De laatste 2 zijn mijn go to momenteel. Deze 2 draag ik de laatste maanden elke dag.          Voor een avond uit draag ik  Atelier Cologne Camélia Intrede en voor overdag en uit eten draag ik heel graag Zadig Voltaire.

Camélia Intrepide is geïnspireerd op het icoon van de luchtvaart, Amelia Earhart, die naar vrijheid verlangde en haar eigen lot volgde. De geur is een weerspiegeling van de lucht die door de cockpit suist, de aarde waarover heen wordt gevlogen en het leer van Earhart’s Lockheed Electra. Een Cologne Absolue met de concentratie en de blijvende kracht van parfum.

Geurnoten: bergamot, nootmuskaat, citroen, Iris, Violet, Camelia, Rose, wit leer, Amber.

Zadig Voltaire THIS IS HER!, sensueel, vrij en ongegeneerd, een floraal boeket mengt Arabische jasmijn, roze peper, kastanje en vanille, perfect afgerond met sandelhout als basisnoot, de Zadig & Voltaire signatuur. This Is Her! is een oosterse vanille geur voor vrouwen

Geurnoten: Sambac Jasmijn Roze Peper Zijdeboombloesem, Kastanje Slagroom Vanille, Sandelhout Kasjmier Hout

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 2 =