fbpx
0614361330

Charlotte Tilbury nu ook te koop in Nederland

Make-up junkies !!!!! Vanaf nu is de make-up en skincare van Charlotte Tilbury te koop in Nederland en wel via de webshop van de Bijenkorf. Dat betekent dat we er lekker gemakkelijk aan kunnen komen en dus niet meer via buitenlandse webshops hoeven te bestellen. Maar het wordt nóg leuker, vanaf 31 maart 2016 opent er een Charlotte Tilbury een counter in de Bijenkorf, zodat we alle producten kunnen proberen. Zelf kende ik het merk niet. Ik heb er wel over gelezen, maar de producten zelf heb ik nooit geprobeerd.

Charlotte Tilbury make-up

Charlotte Tilbury is mijn favoriet nieuw make-up merk dat lanceert dit jaar! Check out de afzonderlijke product reviews en de swatches !

Charlotte is een vrouw die begrijpt wat andere vrouwen willen , en haar make-up maakt het gemakkelijk voor vrouwen om te kiezen en te gebruiken. De line-up is samengesteld in 10 ” Looks ” geïnspireerd door verschillende beroemdheden die Charlotte heeft gewerkt met de loop der jaren , maar alle producten kunnen afzonderlijk worden aangeschaft .

CharlotteTilburyLooks

De Lip Lustre lipgloss . Het was een verrassing op het eerste swipe omdat het bijna voelt als een vloeibare lipstick ! Het is hydraterend en goed gepigmenteerd voor een glans, maar ik hou vooral dat de textuur niet te dun of waterige voelt . Het heeft een licht kleverig afwerking , en  is vergelijkbaar met MAC’s Lipglass . Daardoor blijven de lipgloss lang zitten. Deze Lip Lustres ( €22,00) zijn glanzend , maar niet overdreven glanzend, dus maken ze een geweldig alternatief voor Chanel Rouge Allure gloss !

CharlotteTilburyLipLustreReview

Mijn nieuwste Lip Lustre verslavingen zijn Sweet Stiletto en Seduction. Sweet Stiletto heeft een beetje shimmer .Seduction is een klassieke nude , zeer geschikt voor mensen met een redelijk tot licht – medium huidtinten. Het kan echter ook te licht uit vallen op mensen met een donkere lip . Mijn favoriete kleur is de Portobello Girl  , vooral nu dat de lente aan komt. Kortom, ik beveel deze slanke, compacte lipgloss aan.

CharlotteTilburyLipglossReview

Next up voor de poeder is de Filmstar Bronze en Glow . Dit product is fenomenaal ! Ik heb het non-stop gedragen, ondanks het feit dat ik over het algemeen nooit glanzende bronzers draag. De bronzer leek eerst te licht, maar de kleur is opbouwbaar . Het is misschien te subtiel op een  gebruinde of een donkere huid , maar ik denk nog steeds dat het proberen waard is , want dit Filmstar formule (€ 65  ) slaagt erin om mijn huid te laten gloeien zonder dat ik op  een discobal lijk. Kortom, dit is een van de meest indrukwekkende CT- producten en ik beveel deze echt aan!!!

Charlotte Tilbury Make up

Charlotte Tilbury makeup Swatches